MOST POPULAR NAIL SHAPES

the most popular nail shapes

Hi dolls!I am going to get my nails done today and I am currently thinking what shape to go for. I always change my mind and since I am only “working” with my own nails and not extentions or tips I don’t wanna do some crazy shape and then I can’t change it. I thinking about square or rounded right now. I love the coffin shape but it is only nice when your nails are quite long.  Xx Louise

//

Hej babes! Ska fixa mina naglar ikväll med gele som jag brukar och funderar vilken form jag ska välja. Förr brukade jag alltid använda akryl eller förlägning så då var de lätt att ändra formen ofta. Numera lägger jag bara gele på mina egna naglar så då går det inte direkt att byta form så ofta. Jag funderar på antingen square eller rounded, vet dock att det är lätt att bryta kanterna på square. Älskar coffin också men det är bara snyggt om man har riktigt långa naglar. Kram Louise

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>