Mina sk

Jag började för någon vecka sedan med inläggen mina skönhetsfavoriter.  Nu har vi kommit till del tre, mina skönhetsfavoriter genom tiderna. Jag kikade igenom gamla blogginlägg för att se om jag hade gjort någon form av lista på favoritprodukter och till min stora lycka hade jag gjort en riktigt fin lista.
Det roligaste med denna lista är att den efter ett år fortfarande stämmer, alla produkter använder jag fortfarande och jag skulle aldrig sluta med dem heller. Roliga produkter kommer och går men favoriterna består.
Så än idag rekommenderar jag dessa gobitar!

skönhetsfavoriter

Guerlain Terracotta powder. Detta bronzingpowder är i dyraste laget (runt 350 kronor) men väl värt pengarna. Lagom mycket skimmer och sitter är lätta att borsta på.
Clinique's tinted moisturize. Återfuktar och ger en jämn färg. Finns i tre olika nyanser och kostar runt 200 kronor. De flesta färgade dagkrämer blir ojämna och fläckiga men inte denna.
♣ Clinique's ansiktsvatten. Clinique's clairyfing lotion steg 3 tar bort allt som heter smuts och orenheter.
Dessert Beauty bodylotion. En härlig kräm med karamell-smak som smälter in i huden…
Clarins self tanning gel. Clarins gör de bästa brun utan sol krämerna.Kostar runt 300 kr.
L'oréal Elnett. Världens bästa och billigast hårspray. Testa själv, du lär inte bli besviken.
Isadora's kajalpenna. Den är fantastiskt bra till ett fantastiskt bra pris. Den är lagom krämig och inte för hård. Finns i många fina färger och sitter bra. Funkar lika bra som eyeliner som kajalpenna.
Mavalas nagellack. Jag tror ni förstår varför jag inte kan leva utan dem. 36 kronor för en flaska!
Laura Mercier's body suffle. En bodylotion som doftar citrontårta. Kan det bli bättre?
System Profesional. Wella's frisör serie blev jag helt förälskad i första gången jag provade den för två år sedan. Den finns i flera olika serier, en för skadat hår, en för färgat, en för normalt, en för att skapa volym och en för att skydda mot solen. I varje typ finns hårmasker, schampo, balsam, krämer och inpackningar. Jag gillar "Repair" serien för skadat hår. Pris mellan 200-400 kronor.
Cliniques' lip pumping läppglans. Glanset i sig är underbart smidigt och lent, doftar gott och finns i perfekta färgen. Men själva pumping-effekten kan disskuteras. Även om den funkar lite grann. Pris runt 200 kronor.
Laura Mercier's ögonbrynsskuggor. Istället för att fylla i ögonbrynen med en penna är dessa skuggor otroligt mycket bättre. Det ger ett naturligare intryck.
Oriflame's moisture lash condtioner. Återfuktar fransarna och ger ett "blött" intryck. Bra att ha istället för mascara så vilar man ögonfransarna.
Nivea's Lash revolution mascara. En perfekt vardagsmascara i billigast laget.

Share:

6 Comments

 1. lexi
  02/10/2008 / 12:42

  Ha en bra dag/lexi :)

 2. B R O W N S U G A R
  02/10/2008 / 12:55

  *Vet du n

 3. Hanna
  02/10/2008 / 03:54

  Hej!
  Du skrev att du skulle tipsa om hur man f

 4. myfashion
  02/10/2008 / 05:43

  Fint kollage :)

 5. Linda
  02/10/2008 / 07:04

  Var k

 6. Tove
  02/10/2008 / 10:12

  Hej, jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>