Min fredag.

drinkar!
Min fredag.

 

09:55 Vaknar på tok för tidigt (gick och la mig 03:00!). Går upp ur sängen och känner att förkylningen sitter kvar, trist! Efter X-antal koppar te orkar jag bege mig till skräddaren som ska fixa till blixtlåset och sy in min klänning.

 

13:00 Träffar Kondrad som jobbar på WE. Han kommer hem till mig med Street-hörlurarna till goodiebagsen.

 

14:00 Nina kommer hem till mig, hjälper mig lite med goodiebagsen och sen beger vi oss ned på stan. Och det är nu stressen sätter in på riktigt.

Måste byta ett par för stora jeans, köpa lite smink, hämta upp smycken, ringa 134948 samtal, rusha till skräddaren, rusha hem och träffa sponsorers till middagen och sist men inte minst träffa Mina.

 

19:00 Mina är hemma hos mig och vi stressar runt i min lägenhet. Vi fixar håret, naglarna, sminket, goodiebagsen (ja de är på långa vägar inte kvara), gästlistan till Sturevippen och menyerna.

Känner mig för övrigt väldigt stolt över listan, fick ihop en lista på hela 3 sidor! Till och med vissa av vakterna verkade lite smått impad. Vanligtvis brukar det inte vara så mycket drag på Stures så alla kom fram och berömde mig över hur mycket folk jag lyckats fixa dit. Hihi, tack till er det var gulligt sagt J

 

Back to the story!

 

21:50

Jag flänger runt inne i Sturevippen och placerar ut placeringskorten i vinglasen, Mina och Nina sitter och klippar lappar till tävlingarna vi skulle ha.

 

22:20 Alla gästerna har kommit och vi står nere på Sturecompagniet och dricker söta välkommens drinkar.

 

22:50 Jag föser upp gästerna till vippen och vi börjar middag. Det serverades toastskagen till förrätt, majskyckligen och grönsaker till huvudrätt och chokladpraliner och tryfflar till efterrätt. Och till det en nedrans massa vin och grogg, fast det drack jag inte så mycket av, kan berätta för er som inte känner mig att jag inte är så mycket för att dricka, dricker nästan alltid bara 2-3 drinkar och inget mer under en hel kväll när jag går ut. Därför jag orkade gå ut så ofta ;)

  

23:40 Folket som står på listan till vippen börjar vilja komma in men vakterna säger åt dem att vänta till senare.

  

24:20 Efterfesten börjar!

Alla bilderna kommer i nästa inlägg ;)

Share:

4 Comments

 1. Camilla
  23/02/2008 / 02:11

  Fin blogg!

  Ha en bra dag!

 2. Magda
  23/02/2008 / 02:51

  Verkar var en kanon kv

 3. Tove
  23/02/2008 / 10:49

  v

 4. jodie
  24/02/2008 / 09:52

  l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>