MAYBELLINE THE NUDES PALETTE

maybelline the nudes palette eye shadows maybelline the nudes palette eye shadows

Maybelline Eye Shadow Palette – The Nudes (With and without flash)

Maybellines senaste nyhet är The Nudes palette, en blandning med de mesta populära nude ögonskuggorna.
Alla ni som hängt med ett tag vet att jag mest brukar använda olika toner av brunt, beigt, bronze och guld och det måste vara mycket skimmer i ögonskuggan för att det ska bli en riktigt snygg look enligt mig. Så när jag såg The Nudes paletten var jag irvig på att testa den.
Jag började med att dutta försiktigt med Glo Minerals under eye concealer över hela ögonlocket och enda upp till ögonbrynen med en lätt fuktig beauty blender.
Jag har så länge jag kan minnas alltid använt foundation, concealer (sådan som är till för att ha runt/under ögonen) eller ögonskuggsprimer innan jag lagt på min ögonmakeup. Dock är det viktigt att vara försiktig när man applicerar krämer runt ögonen så man inte få de i ögat, jag brukar skippa primern eller concealer i ögonvrån och bara använda ögonskugga där.
Jag brukar ofta använda concealer när jag vill att ögonsminket ska hålla extra länge men ögonskuggsprimer fungerar självklart också bra.
Jag ska för övrigt leta runt efter den bästa ögonskuggsprimer nu framöver och skriva om, då jag tycker det är en otroligt viktig produkt för alla kvinnor att ha i sin make up samling.

Här ser ni resultatet av när jag använde The Nudes Palette. Jag gillade verkligen färgerna (som väntat haha) och att de även fanns några skuggor utan skimmer som passar att använda t ex under ögonbrynen eller i ögonvrån på dagtid när man inte vill ha lika mycket skimmer.

En sak som dock bör noteras med dessa ögonskuggor är att de kräver en bas över ögonlocket för att ge ett snyggt resultat. De är inte så pass högpigmenterade att de fungerar på egen hand så att säga. För att alla färgerna och tonerna ska komma fram och synas på ett snyggt sätt så behövs en primer helt enklart. Se bara bilden nedan, där har jag testa flera av skuggorna till vänster, skuggorna näst längst till vänster och längst till vänster är samma färg.
Enda skillnaden är att den längst till vänster så har jag haft primer innan och se vilken skillnad det blev.

maybelline the nudes eye shadow palette swatches

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>