2 Comments

 1. Amanda
  27/05/2017 / 11:01

  Hej bästa Louise!

  Avgudar din blogg med alla tips och inspo från skönhetsdjungeln! :D
  Ber om ursäkt i förväg för denna långa kommentar och förstår om du inte har tid och ork för att lösa mina problem ;)
  Jag är på jakt efter en grym bas till ansiktet, framförallt efter produkter som concealer och fondation. Har länge haft problemhy med massor av acne, röda partier och superfet men sen jag slutade med allt socker i kosten och att jag har blivit äldre så har jag inte längre samma hy (vilket är fantastiskt!) MEN jag vet inte vad för produkter som är bäst till mina nya! Till min gamla har jag koll men nu när jag använder de produkterna så ser jag ut som en kaka eller alternativt en dragartist (och inte en snygg sådan)
  Så kära Louise, vart ska jag börja? Vill fortfarande ha täckning då jag har lite acneärr och ojämnheter i själva pigmenten och jag har tendens till fet hy men inga spår av finnar.
  Har läst på bloggar, tidningar osv men känns inte som att de är opartiska och jag vill bara ge min hy det allra bästa inte något som någon får betalt för att skriva -.-

  Tack för att du för att du fortfarande finns kvar och för att du är så grym! Uppskattar verkligen att denna blogg är geniun och inte skriver om samma saker som alla andra <3

  Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!

  /Amanda

  • Louise Adolphson
   01/06/2017 / 05:23

   Åh tack va gullig du är! <3 Så roligt att du skriver det för precis det jag alltid velat med bloggen, att ni som läser vet att det jag tipsar om aldrig är köpt / fått betalt att skriva om mina tips :) Blir faktiskt rätt sur på alla dessa bloggar som tar betalt för “produkttips” som de säkerligen inte ens har testat och så märker de inte de som reklam, ugh…

   Ja till foundations, det är såååå knepigt! Min hy har också ändrats med åren och den har blivit så känslig för just foundations.
   Förut kunde jag testa i princip vilken foundation som helst utan att få blemmor men nu får jag röda små kvisslor/blemmor av de flesta :O
   Jag håller just nu på att “undersöka” vilka foundations som är non comedogenic, dvs att de inte innehåller ingredienser som cloggar igen huden.
   Detta har visat sig vara betydligt svårare än vad jag kunnat ana, de flesta foundations innehåller så mycket dåliga ingredienser som inte alls är bra för huden. Jag har tom testat foundations som påståtts vara “non comedogenic” men ändå har jag fått blemmor av dem. Tydligen är inte denna “non comedogenic”-märkning av produkterna att lita på.
   Så tyvärr jag har just nu inget riktigt bra tips då jag själv är på jakt haha!
   En produkt som dock är värd att testa är L’oréals cushion foundation. Den räcker inte så länge och man måste vara noggrann med att tvätta sin beautyblender efter varje användning så man inte får ner bakterier i förpackningen, men den gav ett väldigt fint resultat och perfekt lätt finish nu till sommaren. Den är ju inte heller så dyr så värd att testa :)

   I övrigt så tyckte jag tidigare jättemycket om Lancomes teint idole (den som är minst täckande, finns två olika sorter), men dessvärre tycker jag att den har börjat ge blemmor och den framhäver torrhetslinjer alldeles för mycket…
   Jag brukade även använda Clarins foundation skin illusion (på vintern) och den tyckte jag faktiskt om, den är dock ganska starkt parfymerad så inget för den som har väldigt känslig hy. Annars om jag hittar några riktigt bra foundations så kommer det upp i bloggen framöver :)
   Kramar Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>