MAXI DRESSES

http://www.louiseadolphson.se/wp-content/uploads/2013/05/maxidress2013.jpg

Länkar till klänningarna: Nr 1, Nr 2, Nr 3, Nr 4, Nr 5, Nr 6, Nr 7 och Nr 8.

Långklänningar är verkligen mitt favoritplagg gå sommaren! Det är så fint och kan bäras på så många olika sätt. Till exempel på dagen med en jeansjacka och ett par ballerinas eller platta sandaler. På kvällen med ett par snygga heels och en skinnjacka. Dessa ovan är mina absoluta favoriter. Till exempel nr 4 och nr 5 är så snygga på helt olika sätt och är perfekta för dagtid! Nr 1 och nr 2 är perfekt för stranden eller bara vill ha en mer avslappnad stil. Nr 7 och nr 8 passar dock lika bra dagtid som på kvällen.

Share:

1 Comment

  1. Emma
    27/05/2013 / 08:00

    7an var riktigt fin! Har kollat efter en snygg långklänning till min brors student och den var perfekt, för precis som du skriver kan man ha den både på dagen och på kvällen, plus att den inte är vit. Jag tycker inte att det inte riktigt passar med vitt om man inte tar studenten själv :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>