MAKE UP FOR PARTY ROCKING.

make up 

 

Dessa produkter använder jag när jag ska gå ut: 

 

Bas: Sensai softening lotion (moist), Sensai Silk emulsion (moist), Sensai Fluid Finish i färgen Varm Beige om man är brun/spraytannad. Det är för övrigt den bästa foundation jag någonsin testat, är helt kär i den! Om jag är blek så använder jag Stila “illuminating liquid foundation” nr 20. Det är väldigt lätt och ger fint skimmer i huden. 

Ibland använder jag även bronzing powder från Isadora eller Guerlain på kindbenen. 

  

Ögon: Ögonskuggor Mac i färgen shroom, Isadora Focus single eyeshadow nr 32 och Too Faced Naked eye palette. Mixar det olika ögonskuggorna, just nu älskar jag att ha grå-skimrande ögonlock och sedan ha skimrande ljusa ögonskuggor upp mot ögonbrynen. 

Isadora vibralash mascara, Lumene natural code kajalpenna “black”, Too Faced Starry eyed glittereyeliner i svart.  

Använder Laura Mercier ögonbrynsskuggor från paletten “dark blonde” samt genomskinlig ögonbrynsmascara från ELF cosmetics för att forma brynen. 

Jag gillar gärna att ha lätt sotade ögon i antingen brunt, grå-silvrigt eller lila. De tre färgerna brukar jag välja mellan då de passar mina gröna ögon bra. 

  

Läppar: Läppglans testar jag nya varje vecka och gillar att prova olika, just nu så använder jag L’oréals fresh glam gloss i olika rosa toner.  

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>