MADE IN CHELSEA SEASON 3

 

Nu har äntligen Made in Chelsea’s senaste säsong börjat sändas. Jag älskar Made in Chelsea mest för miljöerna, så kul att se London och överallt känner man igen sig. Jag bodde ju i Chelsea när jag bodde i London så jag älskar Chelsea och Knightsbridge. Fast dem i serien går ju till helt annorlunda ställen än vad jag gjorde, jag föredrog ju knightsbridge och mayfair för restauranger, barer och nattklubbar. De går ju till lite mera brittska, low-key ställen, vilket var det sista som intresserade mig när jag bodde där haha ;)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>