LUXURY IN A BOTTLE

Jag brukar vanligtvis vara väldigt tråkig när det kommer till parfymer, jag provar sällan nya och har främst använt samma parfym sedan jag var 16 år. Dior Pure Poison. Det kan tyckas konstigt att man skulle vilja ha samma parfym nu som när man var så pass ung men den doften passar mig så bra. Så när jag börjar variera med något annat är det en riktigt fantastiskt doft och direkt när jag doftade på Gucci Première tyckte jag att det stod ut från mängden.

Gucci Première är en väldigt tung doft, i postivt benämning, och har många olika dofter som gifter sig i varandra. Det som gör doften rätt så tung är att hjärtnoten i doften är musk och apelsinblomma. Toppnoter av björnbär och bergamott, men även sadelträ och patcholuli. Doften är väldigt unik och sticker deftinivt ut från mängden. Det är en lyxig doft som passar bra till kvällen. För mig som är van vid att använda Dior Pure Poison som även den är en relativt “tung” doft så passar den här mycket bra även på dagen. Jag som älskar guld kan inte förneka att flaskan är otroligt snygg, vilket även ger parfymen några pluspoäng. Kostar ca 650-720 kr beroende på vart man köper den.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>