LUXURY DETAILS

SHAMBALLA RHINESTONE 24KSHAMBALLA RHINESTONE 24K

Idag beställde jag ett shamballa armband från Luxury Details. Jag har älskat dessa armband sedan vintern 2010/2011 då jag flyttade till London. I London är Shamballa trenden enormt stor och man ser dem precis överallt! Jag brukar alltid gå förbi Shamballa-disken inne på Harrods och titta på dem. Synd bara att dem kostar så otroligt mycket, mellan 30 000-200 000 för ett armband för dem som säljs på Harrods/Selfridges etc. Desto bättre att de finns andra shamballa armband för mycket bättre priser :) Det jag köpte högst upp till höger kostar 999 kr, precis som det till vänster och de nedan kostar endast 400 kr (det är på rea)! Vilket är fantastiskt bra priser om man vill ha ett Shamballa armband. Jag gillar verkligen att de fanns i brunt också, för sist jag var i London såg jag att de hade fått in både beige och bruna vilket var så fint!

Trenden började med att kända rnb och hiphop artister såg med armbande (Jay Z, Kayne West, Lil wayne, Keri hilson, Chris brown, P Diddy osv) men numera är det även modelegender som Karl Lagerfeld och Valentino som bär Shamballa armbanden.

SHAMBALLA LUXURY 18K

Visst är dem snygga?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>