Lustrous lips

Alla vill nog ha mjuka, återfuktade och fina läppar, på vintern är det dock mycket som förstör. Kyla, vind, fuktigt och blåsigt väder ger både håret, huden och framförallt läpparna en rejäl omgång och då behövs de produkter som räddar huden tillbaka till sitt normala jag. Många produkter är även designade för att passa olika klimat, tråkigt nog finns det inte speciellt många som är direkt utformad för svenskt klimat utan då får man istället tänka på att använda produkter med mycket fukt.

Mina läppar har varit så irriterande den här vintern, trots jämna omgångar med scrubb och tonvis med läppbalsam har de inte riktigt varit så mjuka och återfuktade som vanligt, utan direkt efter några timmar blir de torra och frasiga. Detta är tecken på följande saker, använding av “fel” läppbalsam som torkar ut läpparna så fort man inte använder det samt det hemska vädret.

Jag hade nästan gett upp hoppet tills jag provade Clarins – HydraQuench Moisture Replenishing Lip Balm. Första dagen var läpparna fortfarande fnasiga och torra men på bättringsvägen, dagen efter gjorde jag en läppscrubb och fortsatte med läppbalsamet. Dagen efter var läpparna heeeelt perfekta igen! Och så har de hållit sig sedan dess :D Detta var verkligen en wow upplevelse, vilket läppbalsam! Den har nu tagit över platsen som det bästa läppbalsamet jag någonsin provat. Tidigare tyckte jag att dermalogicas climate control var bäst, men inte längre :D Clarins läppbalsamet kostar ca 190 kr, det är ganska dyrt för ett läppbalsam men vill man investera i mjuka läppar så är det värt varenda krona :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>