Louise testar No7 Super Slim

louise testar
Jag upptäckte nyligen hemsidan Beautyinsideout som har störst utbud i hela Sverige med de berömda och hypade No7 produkter, woho! Jag som så länge velat ha deras krämer då jag hört så mycket gott om dem.
Självklart kunde jag inte motstå att beställa hem lite saker. Tillsammans med läppkrämen som jag beställde klickade jag även hem lite olika kroppskrämer. Bland annat denna uppstramande Super Slim, Anti-Cellulite Contouring Balm.

Märke: No7
Konsistens: Vit, väldoftande, krämig bodylotion.
Resultat: Huden blir silkeslen redan efter första gången man använder den. Efter några gånger stannar huden vid detta superlena tillstånd och man vill inte sluta använda den. Om den tar bort celluliter kan jag dock inte uttala mig om då jag inte har några. Nu har jag använt den varje dag i en och en halv vecka och huden ser faktiskt lie fastare ut. Så någon verkan måste den allt ha haft! 
Övrigt: Krämer går snabbt in i huden och kladdar inte av sig, vilket är ett stort plus. Den underbara doften höjer också poängen.
Pris: 469 kronor
Köpställe:  BeautyInsideOut.se
Betyg: 4/5

Share:

6 Comments

 1. Julia
  15/07/2008 / 05:05

  hmm, l

 2. baby loonia
  15/07/2008 / 05:20

  h

 3. Amanda
  15/07/2008 / 05:54

  L

 4. shoebox
  15/07/2008 / 07:45

  Det l

 5. Lilli
  15/07/2008 / 08:30

  Jag undrar om LPG behandlingen fungerar? Funderar p

 6. Viktoria
  15/07/2008 / 08:52

  Louise! Jag undrar om du vet n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>