LONDON GUIDE PART 1!

meee

Jag gjorde ju som sagt en videoblogg (eller snarare flera stycken) om London tips men den ena blev för lång, den andra tråkig och några gillade jag bara inte. Men eftersom många av er vill ha en guide nu så skriver jag ner den istället!

 

Shopping

 

I London finns det många olika varuhus, min personliga favorit är Harrods. Tycker både Selfridges och Harvey Nichols är rätt tråkiga, Harrod är stort och pampigt, har fantastiskt utbud och så känns det mysigare att gå runt där. På Harrods bottevåning finns även Ladurée!

 

Topshop Oxford Circus

Denna Topshop som är 3-4 våningar (minns inte exakt hur många den har) har inte bara löjligt bra utbud av topshop kläderna utan massa andra fantastiska märken i samma prisklass som Topshop!

 

Mount Street finns butiker som Balenciaga, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Christian Louboutian, Fendi etc! Grym lyxshopping med andra ord.

 

Bra budget och medel-prisklass hittar man på Oxford street, där finns butiker som Urban Outfitters, River Island, Primark, H&M Cos, Boots (bra skönhetsprodukter),

 

 

Restauranger

 

 

Mina favoritrestauranger är:

Cipriani, Zuma, Behnani, Scalinis, Anabells, Automat (den franska kvällstid och den amerikanska för lunch/brunch), Sketch, Nobu.

 

 

Nattklubbar

 

Det finns många nattklubbarna i London och jag tycker London har världens bästa uteliv, jag har alltid fantastisk kul när jag är festar i London. Det finns många nattklubbar i London men  oftast har varje nattklubb bara en bra kväll!

Många har en även undrat om man ska klä upp sig och svaret är ja, ja, ja! I London klär alla tjejer upp sig, jag som aldrig vill vara sämst klär alltid upp mig lite extra mycket. Vi pratar partyklänning, barbent, platåheels, liten väska och stor päls till det. Angående att komma in på nattklubbarna är det självklart en stor fördel att känna nattklubbschef/promotor/ägare av nattklubben men självsäkerhet och om man är riktigt uppklädd kan också hjälpa till.

Om man inte känner någon alls i London så rekommenderar jag Movida, många svenskar som jobbar där och de är trevliga där!

 

Min favoriter är dock: Cucko Club, Maddox, Jalouse, Luxx, Tramp, BLC, Whisky Mist och Cirque.

 

 

 

Share:

5 Comments

 1. stayathomemom
  11/12/2010 / 03:12

  London

 2. partypics
  20/12/2010 / 09:40

  Jag tycker du borde l

 3. Amanda Holmqvis
  23/12/2010 / 10:57

  Underbart! Ska f

 4. maria
  28/12/2010 / 05:31

  allts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>