LETS GET TANNED

 

På denna bild hade jag spraytannat mig väldigt naturligt  

 

Enligt mig finns det inget snyggare än när man är perfekt brun och för mig har alltid brun utan sol varit ett självklart val. Under senaste åren har jag gått till Jessica på Hötorgskliniken som är så fantastisk duktig! Hon har till och med börjat göra brun utan sol produkter som säljs på kliniken.  

Innan jag började gå hos Jessica så testade jag massvis med olika spraytanning-varianter, absolut värst är den där man ställer sig i ett bås och blir automatisk sprayad, fruktansvärt dåligt resultat.  

Jessica sprayar däremot förhand så resultatet blir perfekt jämnt, precis den färg man vill ha, man väljer själv vilken nyans man vill ha, det håller länge och ser supernaturligt ut och sedan kostar helkropp inklusive ansiktet bara 300 kr! Får alltid massa komplimanger för min snygga bränna efter jag varit där ;)  

Share:

4 Comments

 1. sannaisidorsson
  16/12/2011 / 08:36

  S

 2. inspireme ♥
  16/12/2011 / 09:59
 3. johanch
  16/12/2011 / 09:35

  Snygg kl

 4. maria
  18/12/2011 / 05:56

  Hejhej!
  Vilken fin blogg du har! Gillar din stil :)
  Kolla g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>