LATEST ADDITION OF MY RAYBAN COLLECTION.

new sunglasses

 

sunglasses

 

Jag har i månaders tid letat efter den största modellen utav Ray Ban’s aviators. Jag hittade dem i large på Harrods för några veckor sedan men när jag kollade för någon vecka sedan så var de slutsålda.  Jag har redan två stycken olika varianter av medium storleken så när jag hittade large på Sunglassesshop.com blev jag jätteglad. De är fantastiskt snygga och jag älskar att de är riktigt stora. Att de sedan var över 500 kronor billigare än i butik var ett plus också, ogrymt bra att den största storleken är billigare än medium i butik…

 Vad tycker ni, visst är dem snygga? :)

Share:

4 Comments

 1. matildaboking
  13/03/2011 / 11:47

  Riktigt snygga!

 2. Jenni Jensen
  13/03/2011 / 12:36

  Always classy!

  Det heter btw: “THE latest addition TO my Rayban collection” :)

 3. ninainbcn
  13/03/2011 / 01:44

  J

 4. Frids
  13/03/2011 / 06:19

  Superfina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>