Last night

Hej babes! Ledsen att jag har varit mia men jag hade exams igår!! Oh my god säger jag bara, exam är verkligen nervöst när man på tid ska prestera något riktigt bra, rapporter och essays föredrar jag betydligt mer, för då har man god tid på sig att läsa igenom, rätta till, göra ändringar tills man blir nöjd!

Igår var jag ute för att fira lite med Nevi och hennes tjejkompis, vi gick till bar boloud och åt middag på Mandarian Oriental :) Det var jättetrevligt, sen kom min killkompis förbi och vi tog några drinkar i baren allihopa. Visar mer bilder om en liten stund :D Kram

Share:

2 Comments

  1. Liz
    06/04/2014 / 01:42

    Vilken snygg jacka!! :)

  2. Emmy
    07/04/2014 / 12:13

    Hej fina människa. Tänkte fråga om du kan berätta vad du heter på tumblr, skulle kunna döda för att få följa dig där :D snälla hoppas du svarar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>