Kimye

20140322-171324.jpg

Jag har alltid varit ett fan av Kim Kardashian, jag har verkligen tyckte att det har varit underhållande att följa hennes reality show, inspireras av hennes stil och make up samt inställning till livet. Jag har följt hennes karriär sedan första avsnittet av Keeping up with the Kardashians. Hon vågar satsa på nya saker, hon vågar bli kär trots att hon ständigt är under alla skvallertidningars rader och fotas vart hon än går, hon utnyttjar sin tv show till max för att skapa andra affärsprojekt och hon vågar framför allt vara stolt över att vara kurvig. Jag tycker det är fantastiskt att någon vågar vara kurvig och visar hur snyggt det faktiskt är. Det finns alldeles för lite av sånt i dagens media och tyvärr blir många tjejer världen över lidande för att det inte finns fler förebilder som Kim Kardashian. När jag såg programmet när hon gifta sig tänkte jag direkt att hon och Kris kommer skilja sig inom snart, hon såg verkligen olycklig och besvärad ut. Det var nog därför serien blev en så stor succé, hon vågade verkligen bjuda på sina känslor, visa vem hon var och man som tittare kunde verkligen se vad hon gick igenom.

Sedan hon träffade Kanye West har hon blivit som en helt annan person, annan klädstil, make up, personligheten verkar ha ändrats utåt sett, ler aldrig längre, delar inte med sig i sin tv show längre. Man förstår att alla ändras och det är kanske något som hon själv ville, tyvärr inspireras jag inte längre av hennes stil vilket känns väldigt tråkigt. Hon var en av de få kändisar vars klädstil jag gillade men jag tycker fortfarande om programmet. Antagligen därför tittarsiffrorna har sjunkit rätt rejält. Hennes gamla stylist Monica Rose fick säkert foten i samband med att Kanye kom in i bilden :( Jag tycker inte hon verkar speciellt lycklig längre, hon älskade att vara i fokus men sedan hon träffade Kanye West har hon verkat vilja vara mer privat pågrund av honom, vilket talar lite emot hela affärsidén med serien. Men förhoppningvis är de lyckliga :) Jag gillar verkligen att Vogue gjorde ett omslag med Kim och Kanye, jag är fruktansvärt trött på alla skinny models som ser halvt döda ut på alla omslag. Detta omslag är mer tilltalande är något annat Vogue omslag någonsin enligt mig. Däremot så föredrar jag hur hon brukade smink sig och styla håret förut, det hade varit så mycket snyggare på detta omslag. Jag tror att motivet bakom att ha de på omslaget är att sälja fler tidningar nu när det inte går så bra allmänt i tidningsbranchen, nätet har ju tagit över. Tydligen har Vogue fått ta emot mycket kritik efter detta omslag.

Vad tycker ni om omslaget? Och Kimye?

Share:

1 Comment

  1. 23/03/2014 / 06:41

    Håller helt med dig, hon var helt klart mer underhållande förut. Men tycker fortfarande att hon är dödssnygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>