JULKALENDER

Detta var defintivt den lyxigaste och finaste julkalender jag fått :D Jag såg trissjulkalenderna för någon vecka sedan och idag fick jag en av min pappa, vi är båda är lika hopplösa om att tro på deras slogan “plötsligt händer det” haha :D Jag blev i alla fall superglad! Även om jag inte vinner något så var det en gullig tanke. Jag började dock direkt fundera vad jag skulle göra om jag vann 100 000 i månaden i 25 år ;) Jag skulle defintivt jobba men istället för att lägga min lön på saker som hyra och räkningar skulle jag kunna shoppa haha :P Så hyran i London skulle man inte behöva oroa sig för :D Det kanske låter märkligt men London är världens andra dyraste stad att bo i och en månadshyra går aldrig under ett 5 siffrigt belopp. Till och med om man delar en liten lägenhet med en vän så är hyran på minst 10 000-15 000 kr var. Så det behövs en rejäl trisslottsvinst för att kunna bo riktigt stort och swag i Chelsea där jag bodde förut :P Aja dags att snap back to reality ;)

Share:

4 Comments

 1. LN
  21/12/2012 / 10:41

  Stockholm ligger på åttonde plats och London tionde när det kommer till världens dyraste städer att bo i.. Plus det är inte så dyrt att bo i London. Har några års erfarenhet

  • Louise Adolphson
   22/12/2012 / 02:51

   När jag menade att bo så menade jag vad hyrorna kostar främst, inte andra saker som sådana listor räknar med. När det gäller bostadspriser och hyror är London en utav världens absolut dyraste. Stockholm är löjligt billigt om man jämför med London. Har också några års erfarenhet ;) jämför foxtons och hemmet så ser du skillnaden :p när du säger att London inte är så dyrt så undrar jag vart du menar? Jag talar endast om zone 1..

 2. LN
  22/12/2012 / 03:37

  zon 2 kommer du undan med 3000kr.

  • Louise Adolphson
   22/12/2012 / 03:44

   Det gör man säkert om man delar med andra och inte har några krav på standarden, i mitt inlägg menade jag i alla fall zone 1 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>