IT’S TIME FOR A HAIR CUT

bar boloud mandarin oriental london restaurant guide best london restaurants

Jag har bestämt mig. Jag ska ta steget. Jag ska göra det. Jag ska klippa mig. Haha! Skämt åt sido, jag har dragit på det här med att klippa mig ganska länge nu.

Mitt hår är så långt nu att jag fastnar i saker, alltså allt i från när folk går förbi mig på mig gatan och mitt hår fastnar i deras typ jackor (aj!!) eller så fastnar mitt hår i blixtlås på jackor och vi ska inte ens tala om när det blåser och håret åker överallt och läppglanset plötsligt är i hela ansiktet…

Nu har jag bestämt mig att jag vill att mitt hår ska bli jämnare, just nu är det klippt som ett V där det blir smalare nedtill.  Men nu vill jag klippa det några cm så det blir jämnare och förhoppningsvis fortfarande känns relativt långt men tjockt och lättare att hantera. “Målet” är nog att få håret så långt som jag har det nu fast jämnt och inte “V-format” och självklart att det är frisk och inte alls slitet. Vill att det ska kännas fräsch och inte bara långt. Minns hur Sofia (min frisör) en gång verkligen fick övertala mig att klippa mig och förklara hur hemskt det såg ut i topparna haha! Sörjde nog dom där slitna centimeterna minst några timmar efter ;) Men man lär sig och det är bättre men kortare friskt än långt och slitet, så imorgon ska jag förbi salongen för att färga och fixa håret.
long hair dont care bar boloud mandarin oriental london restaurant guide best london restaurants

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>