IN LOVE!

Jag förstår helt ärligt inte hur jag har kunnat klara mig sååå många år utan dessa borstar från GloMinerals. Främst deras eye shadow base brush som är helt fantastisk! Precis en sådan borste jag letat efter längre, fluffig och lagom långa strån så man får till en perfekt bas över hela ögonlocken. Den enda borsten jag inte har hunnit testa ännu är den tunna och spetsiga som är till för flytande eyeliner etc. Jag har använt borstarna i några månader nu och tycker de är helt perfekta. Jag vet att borstarna säljs separat på Lyko och där har de bland annat eye shadow base borsten, men vart hela kitet säljs numera är jag osäker om.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>