IM BACK!

Hej babes! Ledsen för att jag inte uppdaterat men har inte hunnit pågrund av flytten. Har fixat konstant med min nya lägenhet, köpt möbler, porslin och allt annat till köket, badrumsaccessoarer ja verkligen allt man behöver.. Phuew, nu är jag helt slut! Gick en sväng på stan idag med mamma och pappa och shoppade lite, fick bli ett par nya regnstövlar från Babour. De var riktigt snygga för att vara gummistövlar faktiskt och lite annorlunda än alla andra som Hunters osv. Får visa de vid senare tillfälle. Det var verkligen på tiden att jag köpte ett par, för de läderbootsen jag hade på mig idag blev helt förstörda :( Jag som alltid tyckt att regn är mitt favoritväder, men egentligen enbart när man är inomhus haha :P

Hittade det här te porslinet idag och blev helt förälskad! Åh älskar den här färgen som påminner om Tiffanys blå/grön/turkos-aktiga färg. Dock var färgen mer lik den än vad det syns på bilden.

Share:

9 Comments

 1. Hanna
  18/09/2013 / 02:20

  Ser ut som att du är tillbaka i London? Ska bli kul att följa!

  • Louise Adolphson
   18/09/2013 / 07:50

   Hanna: Ja det stämmer bra :D Kram Louise

 2. Linnéa
  18/09/2013 / 05:45

  Har haft din blogg som favorit i flera år och kollar dagligen om nya uppdateringar! Men har du flyttat till London nu? Isåfall har jag missat det rejält!

  • Louise Adolphson
   18/09/2013 / 07:49

   Linnea: Kul att du gillar bloggen! Ja nu har jag flyttat tillbaka till London permanent, jag har inte skrivit något om det faktiskt då jag ville hålla det privat innan precis allt var klart :D Men framöver kommer det bli mycket mer uppdateringar Kram Louise

 3. Sara
  18/09/2013 / 05:49

  Vad kul med flytt o inredning, vart ska du flytta?

  • Louise Adolphson
   18/09/2013 / 07:47

   Sara: Jag har redan flyttat, tillbaka till London :) Kram Louise

 4. ida
  18/09/2013 / 08:21

  åh vad kul! undrade precis ifall du flyttat…älskar din blogg, följt den i flera flera år! =) Bor du där själv nu eller vad hände med bf? Kram

  • Louise Adolphson
   20/09/2013 / 04:03

   Ida: Kul att höra att du tycker om bloggen och följt den så länge :) Jag flyttade själv vilket var planerat sedan långt tillbaka i tiden :) Kram Louise

 5. Liz
  19/09/2013 / 08:59

  Ska bli kul och spännande att följa dig i London igen :-) och visa gärna upp stövlarna! Har själv behov av nya men är också lite mätt på Hunters :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>