I WANT!

 

Just nu är jag helt kär i dessa plagg! Blusen, kjolen och leopard klänningen kommer från ett London-märke som heter Goldie och den persikofärgade klänningen kommer från ett märke som heter Cocos fortune, allt finns hos Topshop. Jag vill ha allting, jag hatar att det är så få bra märke som finns i Sverige. Saknar Topshop på oxford street just nu där det finns så otroooligt mycket bra märken. Jag får ofta frågan om hur bra Topshop oxford street är och det enda som är bra med den är nedersta våningen där alla bra märken finns, som inte är Topshop ;)

Däremot så har jag aldrig testat att beställa online från dem, är det någon av er som har testat? Och isf, hur var det?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>