PRODUCTS

Jag är alltid nyfiken på att testa nya produkter och självklart recensera här på bloggen. Jag har läst och sett mycket om de flesta av produkterna ovan så vore spännande att se hur bra eller snygga de egentligen är :)

My beauty wants right now

Mini Beauty Blender -Ett miniformat av den kända beauty blender svampen. Den här är perfekt för att komma åt på knepiga ställen, t ex när man gör contouring av näsan eller under ögonen. Måste testa denna, låter hur bra som helst.

Mac Contour kit – Älskar redan deras concealer så att ha den i flera olika färger och använda till contouring låter som en dröm.

Anastasia Brow Duality -En highlighter för ögonbrynen. Ena sidan är med skimmer och andra sidan är matt. Skulle vara perfekt för att göra contouring av ögonbrynen när man är “on the go” och inte orkar använda borste och flytande concealer.

Vita Liberata Self Tanning Mousse – Jag älskar brun utan sol och letar ständigt efter nya favoriter. Helst vill jag ha ett resultat som är så likt spraytanning som möjligt, även om det är svårslaget! Den här moussen ska även utveckla färgen efter bara några timmar så man snabbt ser resultat.

Make Up Forever Aqua brow (colour Blonde) -En flytande gel/kräm som man tillsammans med en pensel fyller i och formar ögonbrynen. Denna sägs vara perfekt om man vill ändra formen på ögonbrynen ganska så drastiskt eller om man har väldigt glesa och tunna ögonbryn. Jag bara måste prova denna!!

Laura Mercier lipgloss (colour Beige Champagne) – Jag dör för alla skimmrande läppglans i nude eller ljusrosa färger. Om den heter Champagne och ser såhär fin ut är det bara ett extra plus i kanten. Måste testas!

Bare Minerals Bare Skin Foundation -En nyhet från Bare Minerals, denna foundation ska vara superlätt och fräsch, låta huden andas och innehåller även ett vårdande serum, foundation och vårdande hudvård i ett helt enkelt. Jag har så länge letat efter en foundation som är så tunn så den knappt märks av förutom att den ger färg och en lätt jämn finish.

Anastasia dip brow (colour blonde) – En av de mesta omtalade ögonbrynsprodukterna just nu.

Bare Minerals Eye Shadow Palett in the colour “The Truth” – Älskar bronze ögonskuggor i bruna toner, denna palett är så vacker. Skulle säkert bli perfekt för en smoky eye look att ha på dagen.

Share:

3 Comments

 1. Jessica
  05/10/2014 / 10:57

  Jag har Anastasia brow duality och är jättenöjd med den, dock vet jag inte hur man ska vässa den? Har varit runt i olika butiker men ingen har haft stora vässare :/ Någon som har tips kanske? Superbra produkt annars :)

  • Louise Adolphson
   19/10/2014 / 12:20

   Jessica: Ledsen för sent svar :) jag har för mig märket benefit säljer stora vässare då de har liknande pennor som de från Anastasia. Kolla på sephora eller sephora online :) kram louise

 2. 06/10/2014 / 12:05

  Bare Minerals nya foundation lät riktigt bra! Behöver en ny ändå hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>