I p

I påsen var det: ett par ridbyxor!image1562
Ett par ridbrallor! Jag blev ypperligt glad när mor min kom hem med dem igår. Jag fortfarande är rejält sjuk och enbart får vara hemma och vila (läkarens ordinationer), det är även annledningen varför det inte visas några dagen outfits just nu, men så fort jag blir frisk igen kommer jag använda dem flitigt! Förbaskat snygga är de, de är rätt lösa upptill, vid rumpan och fickorna (som även är puffiga). Jag har verkligen inga byxor som liknar dessa vilke gläjder mig.
Btw så har jag suddat ut ansikte för jag orkar inte visa mitt glåmiga, sjuka och bleka ansikte just nu, vissa frågade om jag kan visa mig osminkad, absolut, finns redan bilder på mig osminkad här och här men just nu blir de inga close ups på mitt trötta face…

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>