I den lila l


Bleka, trötta, osminkade och sjuka Louise fortsätter att visa upp plaggen som jag klickade hem häromdagen. Gud vilken snabb leverans förresten, jag beställde det i tisdags och fick det på onsdagskvällen, hur sjukt är inte det? Jag som trodde jag skulle behöva vänta i alla fall tills fredag!
I vilket fall som helst kände jag mig riktigt deppig i min ensamhet på tisdagskvällen så jag kunde inte riktigt låta bli. Vackraste koftan någonsin från Malene Birger.
Jag kan inte låta bli att tycka att den passar mina färger oförskämt bra, den lila färger är perfekt till hårfärgen jag har just nu. Så tråkigt att man alltid faller ner i träsket "köpa-bara-gråa-bruna-svarta-koftor" istället för att våga bära vinterns plagg nummer ett, koftan, i någon roligare färg.
Om ni är nyfikna kan ni se bättre bild på koftan här

Share:

4 Comments

 1. Hannah
  03/10/2008 / 04:47
 2. hannahstone
  03/10/2008 / 05:44

  Snygg den f

 3. Jen
  03/10/2008 / 06:06

  jag t

 4. myfashion
  03/10/2008 / 07:28

  Finfinfin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>