HAND WRINKLES? No thanks!

En sak som jag på senaste tiden har tänkt på är att händerna åldras ju också med åren. Och inte bara det utan de åldras snabbare än någon annan del av kroppen då man använder de konstant, tvättar de ofta och använder handsprit (i alla fall jag, i kopiösa mängder…). Då gäller det med andra ord att ta väl hand om sina händer (hehe), något som jag trots den beauty junkie jag är, slarvar med i perioder… Jag tvättar händerna och använder handsprit flera gånger per dag och man märker verkligen hur det sliter på huden. Jag kan inte förstå hur de som jobbar i vården klarar sig, man får ju nästan sprickor av all handssprit efter ett tag!

I alla fall så har jag gått tillbaka till en gammal klassisk skönhetsrutin som så lätt glöms bort, nämligen bomullsvantar. Man smörjer in händerna med en riktigt fet kräm, jag tycker om L’occitane hand cream for dry skin, och sedan har man på sig vantarna tills det torkat in. Bästa är att ha på det under natten när man sover, så slipper man störa sig på vantarna.

Spara

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>