HAIR COLORS

Jag är just nu otroligt förvirrad vad jag borde ha för hårfärg. Ni som har läst min blogg några år vet att jag har haft allt ifrån svart, mörkbrunt, mörktbrunt som skiftar i lätt lila, brunrött, ljusblond, mörkblond, eh ja typ alla möjliga hårfärger.

Min naturliga hårfärg är mörkblond så på sommaren blir mitt hår blondare naturligt. Så jag borde nog välja något som är närmast mörkblont men vad!?

 

Har ni några förslag? För på torsdag ska jag nämligen till Salong Vita och då vill jag göra någon förändring!

Här är några bilder från olika hårfärger jag har haft :D

 

2008

 

 

 

 

2009

 

 

 

 

 

 

2010

 

 

 

 

 

 

 

2011

 

Ja en sak som är säkert att jag har ändrats väldigt mycket under senaste åren. Om ni nya läsare tycker jag ser annorlunda ut på bilderna 2009 och på de första 3 bilderna från 2010 så är det för att jag fyllde mina läppar då. Jag slutade dock med det juli 2010 så sedan dess har jag låtit dem vara helt naturliga vilket känns toppen :) Det var en kul grej att testa när jag var yngre men känner inte att det är något jag behöver längre, ser bättre ut utan ;)

 

 

Just nu funderar jag på denna färg, lite mörkare blond än vad jag har nu.

 

 

Vad tycker ni?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>