Got your number

Jag må gila tech, deep och club house i vanliga fall. Men ibland faller både pop och rock låtar mig verkligen i smaken. Just nu älskar jag till exempel Enjoy the silence med Depeche mode. För några dagar sedan laddade jag ner hela gossip girl soundtracket, med alla låtarna från serien. Om ni brukar ladda ner låtar rekommenderar jag verkligen att ladda ned den samlingen, nästan alla låtarna var riktigt bra. 

 Favoriten är Nadia Oh Ft Space Cowboy med got your number. Första gången man här den kan de låta lite väl poppig men efter några gånger sitter den verkligen på hjärnan!

Share:

1 Comment

  1. rebecca
    23/10/2008 / 04:11

    Var hittade du hela soundtracket? Jag har letat j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>