GOSSIP GIRL XO XO

Jag har precis sett det sista avsnittet av en utav mina favoritserier någonsin, Gossip Girl. Har sett varenda avsnitt och verkligen följt serien sedan allra första avsnittet och för er som missat något avsnitt eller inte sett den ännu, gör det. Även om jag är fem år äldre nu än när jag började se serien så har jag alltid gillat den då karaktärerna också blivit äldre och “mognat. Även om serien haft sina upp och nedgångar, konstigare och konstigare handling och framför allt Gossip Girls specialité cliffhangers så har jag alltid gillat den. Jag måste ändå säga att jag gillade slutet, tror alla som sett serien under alla år skulle blivit så sura om det inte slutade som det gjorde haha ;) Vad tyckte ni om slutet? Har ni inte sett det kan ni se det på en sida som heter watchseries-online.eu :)

Bilder: The CW Network

Share:

2 Comments

  1. 19/12/2012 / 05:52

    jag tyckte slutet verkligen satte ribban högt, serien avslutades med en bra bang =D men sorligt att det är över…5 år som sagt..

  2. Sofia
    20/12/2012 / 01:40

    Jag älskade slutet! Kunde nog inte ha slutat bättre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>