Good morning

20130222-102243.jpg

Godmorgon babes! Jag har precis ätit frukost och unnade mig min favorit dryck som jag bara dricker väldigt, väldigt sällan. Chai latte med mini mjölk och mer vatten. Lite nyttigare än den varianten från espresso house men i och med att jag slutat dricka kaffe sedan många månader tillbaka så känns det inte så farligt :D

Share:

1 Comment

  1. 22/02/2013 / 06:03

    Vart har du köpt din Starbucksmugg? i London eller? :) hade tänkt köpa mig en när jag åker dit i april! :) hoppas allt är bra med dig! Kram /F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>