GO BLONDER

20131212-040302.jpg
Varför gjorde jag någonsin ett uppehåll från dessa fantastiska produkter! Jag använde John Friedas Go blonder serie regelbundet när jag bodde i London under 2011 och mitt hår behöll verkligen en blondare och finare ton trots det äckliga kranvattnet, borstar inte ens tänderna med det och sköljer alltid ansiktet en sista gång med mineral vatten…Men när man ska tvätta håret går det ju åt en hel del vatten så då går det inte att undvika problemet, ett blont hår blir lätt mörkare när man tvättar det i vatten med mycket klor. Så jag är glad att jag upptäckt dessa produkter igen och redan efter bara en tvätt känns håret mycket finare, woho! :D Av alla blond/silver schampon som jag har testat under våren är denna serie min favorit.

20131212-040117.jpg Älskar mitt hår på den här bilden, tänk om man kunde styla det sådär själv!

Share:

2 Comments

  1. 12/12/2013 / 05:30

    Det finns klor filter som man kan köpa till kranen. Finns bland annat på http://www.clearlyofsweden.se/ men du kan ju googla om det finns någon engelsk hemsida eller om man kan köpa det någonstans i London. Lycka till :) Btw din blogg är så cray, den slaktar alla andra i bloggvärlden!

  2. Lina
    13/12/2013 / 05:01

    Du har fått ett superfint och långt hår! Keep up the good work :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>