GLAD MIDSOMMAR!

Ville kika in på bloggen och önska er läsare en glad midsommar :) Tycker att midsommar kan vara lite “överhypad” högtid men det viktigaste är att man umgås med de man tycker om! Har ni tänkt att baka något i midsommar så är det här receptet ett grymt tips :)

Jag vet att det har varit lite dåligt med uppdateringar men mycket som har hänt på sistone. Behövde verkligen några dagars paus från bloggen då jag alltid velat att bloggen ska kännas som något roligt och inte som ett måste. Det kommer hända så otroligt mycket för mig inom närmaste månaderna och vid senare tillfälle kommer jag självklart dela med mig vad det är på gång:) Är övertygad att i alla fall en del av ni läsare kommer tycka det är kul att läsa om det ;)

Det blir självklart även roligare att blogga när ni läsare kommenterar, vad ni tycker och gärna något ni vill läsa om mer, läser alltid era kommenterar och det är kul att vet vilka typer av inlägg som uppskattas mer/mindre :) Svarar alltid på kommentarerna också. Jag vet att minst 95% av mina läsare inte kommenterar men det vore kul att höra från er också någon gång ibland :)

Share:

8 Comments

 1. Hanna
  20/06/2013 / 09:13

  Hej Louise! Eftersom jag aldrig kommenterat men kikar in på din blogg titt som
  Tätt tänkte jag passa på att säga att jag bara ääääälskar dina “inspo by Louise” med alla härliga bilder du lägger upp! Gärna mer av det :) glad midsommar på dig!!! Kram

 2. Caroline
  22/06/2013 / 12:26

  Vas du än gör, sluta inte blogga!! Har följt din blogg i hur
  Många år som helst och den ingår i min dagliga blogg genomgång ! Älskar di blogg!

 3. 22/06/2013 / 02:27

  Fortsätt som du gör Louise, du är grym! :)
  Sluta inte blogga ffs!

  Hoppas att du hade de en awesome midsommar! :)

  Kram!

 4. S
  22/06/2013 / 10:50

  Ska bli kul att läsa om dina planer!

 5. Liz
  22/06/2013 / 03:47

  Din blogg är min favorit så borde absolut bli bättre på att kommentera :-) Tycker du har en jättebra mix av inlägg men mina favoritinlägg är när du skriver om etik/kemikalier osv i skönhetsbranschen och när du recenserar produkter! Sen är det alltid kul att läsa om London o vad som händer i ditt liv såklart!

  Hoppas du får en fin sommar och att du orkar fortsätta med bloggen i höst :-)

 6. 22/06/2013 / 03:48

  Hej Louise! Gillar verkligen din blogg, fått massa skönhets tips härifrån :) Kram på dig!

 7. 25/06/2013 / 09:42

  Jag har nog läst din blogg från 2008 nångång? helt sjukt :) Men jag är dålig på att kommentera. Älskar dina inspirationsbilder, dina skönhetstips och såklart alla snygga kläder!

 8. Madde
  27/06/2013 / 11:43

  Älskar dina bilder, inspo by Louise. Love!!
  Sen är det alltid kul när du lägger upp bakverk och recept. Ska definitivt testa din carrot cake.
  Allt kring London. Bilder, minnen, tips osv.
  Sminktips och sminkrecensioner. Även då när du varnar för olika ämnen.

  Så ja, kör på! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>