GETTING A TAN IS ALWAYS A GOOD IDEA

No make up, unwashed hair but a great spraytan.

För några dagar sedan var jag hos Jessica för första gången på evigheter för en spraytan. Hela hösten har jag fått göra brun utan sol på egen hand vilket aldrig kan jämföras med resultatet man får efter en bra spraytan hos Jessica. Första gången jag gick dit var 2008 (!) så ni kan tänka er hur nöjd jag är efter varje gång jag varit där efter såhär många år :D Det absolut bästa med spraytanning hos Jessica på hötorgskliniken är att det alltid blir ett jämnt och naturligt resultat.  Jessica sprayar för hand i flera omgångar får man lagom mycket färg över kroppen, t ex överarmarna kan man få lite mörkare om man vill och extra över ansiktet och dekolltaget, precis som det blir med en “äkta” bränna. Sedan får man välja färg och hur mörk färgen ska vara själv, förr brukade jag alltid välja supermörk haha, för jag älskar att vara jättejättebrun (i och med att jag aldrig kan bli det av mig själv), men senaste gångerna har jag tagit färgen som är mellan mörk och ljus och den ser ni på bilden ovan. Inte världens bästa bild men alltid något :D

Pratade med Jessica när jag var där och hon har lagt in några fler tider innan nyår! Så om man vill vara supersnygg inför nyår så finns det några få tider kvar. Annars så har jag frågat om mina läsare in kunde få lite rabatt i januari, så om ni uppger min blogg får ni en helkropps spraytan för 300 kr (istället för 400 kr) :)

Share:

3 Comments

 1. elli d
  25/12/2013 / 09:09

  show us your christmas gifts?:)))

 2. 25/12/2013 / 09:18

  Har varit hos Jessica några gånger efter att du rekommenderade henne för sisådär 3-4 år sedan! GRYMT resultat, dock var jag lite extrem senast jag var där och tog den mörkaste färgen (jag är naturligt väldigt ljus..) och det blev en så stor skillnad att det kändes “fel” . När färgen började gå bort så var det en så stor kontrast mellan spraytanen och min egna hudfärg att det såg ut som att jag hade vitiligo haha! Nästa gång kör jag på något naturligare ;)

  • Louise Adolphson
   26/12/2013 / 09:39

   Alex: Ja visst blir det grymt efter man varit där :D Ja jag brukade alltid ta den mörkaste färgen förut under flera års tid och man måste tänka på att underhålla den efteråt. Om man vill ha mörkaste färgen bör man använda dove summer glow varannan (helst varje) dag efter spraytanning samt smörja in sig med bodylotion en till två gånger per dag som man inte har dove summer glow. Och så inga långa varma duschar eller scrubb produkter är också inget att rekommendera om man vill att det ska försvinna på ett snyggt sätt :D Jag gör så även med “medium” färgen och det “bleknade” jättefint :) Kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>