Frozen yoghurt

20140528-002954.jpg

20140528-004402.jpg

Något jag saknar med matvarubutikerna i England är att det först och främst har mer utbud med ekologiska grönsaker och produkter, men det är nog en tidsfråga har märkt att det börjat komma mer och mer här hemma i Sverige. Men även yoghurtglass! Ni som läst min blogg länge vet att jag har en besatthet av yoghurtglass, någon dag när jag äger en egen stor lägenhet eller ett hus då kommer jag helt allvarligt typ köpa en yoghurtglassmaskin hahaha! Tänk er hur roligt att kunna bjuda över vänner och familj och bjuda på yoghurtglass istället för fika :D Eller bjuda på till efterrätt med massa olika toppings att välja på :) I alla fall så finns de ganska många olika sorter att köpa med sig hem i England i butikerna men här är Sverige finns det i stort sett inget alls förutom detta märke. Jag testade att köpa  en ny smak idag (gillar inte deras andra smakerna vidare mycket) som en “chansning” och den var hur god som helst :D Sommaren är räddad ;)

Är det för övrigt någon som vet om det finns några bra yoghurtglass ställe i Stockholm? Nu när jag inte bott hemma i Sverige på ganska länge så hänger man inte alltid med vad för nya ställen som öppnar ;)

Share:

3 Comments

  1. Karolina
    29/05/2014 / 09:32

    Honeycomb finns bla på Karlavägen, Maijto & co på Mäster Samuelsgatan, Yoghs på Grev Turegatan, och så har de i Gallerian gjort om så att det är liknande koncept att man tar själv nu istället.

  2. Sofia
    29/05/2014 / 10:56

    Ett tips är The Honeycomb, thehoneycomb.se :) finns på några olika ställen i Stockholm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>