FROM LDN TO CANNES.

cannes

Dress: Matthew Williamson  Shoes:  Burberry Bracelet: Shamballa  

Bag:  Gucci  Sunglasses: Gucci

 

Idag drömmer jag om att åka till Cannes och Monaco för dagar fyllda av sol, bad, långa middagar och fester. Förut spenderade jag många sommarmånader på franska rivieran men senaste två åren har det varit annat som prioriterats, bland annat London! Staden jag blev kär i för några år sedan. Men nästa gång jag åker till Cannes skulle jag gärna ha på outfiten ovan…

Share:

3 Comments

 1. Sasha
  29/04/2011 / 09:14

  jag skulle inte heller tacka nej till allt du tog upp i inl

 2. ninainbcn
  29/04/2011 / 01:31

  Vilken underbar outfit!:)Ha en h

 3. emma
  30/04/2011 / 09:04

  kom hem fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>