FRIDAY

Tumblr_map1dvavru1rgd60mo1_500_large

Hej babes! Igår funderade jag på om jag skulle gå till Experts rea idag. Men efter lite fundering så kände jag äsch orkar inte stå bland hundrtals människor och armbågas för en 25%rabatt med vara utan garanti :P Hade det däremot varit 70% hade det ju varit värt en liten kamp ;) Ni som läst min blogg ett tag vet att jag tyckte det var rätt kul att rea-jaga när jag var yngre, designerplagg på rea var favoriten haha! Inte just för att köpa saker billigt utan mer själva sporten att fynd, är det någon som förstår vad jag menar haha? :)

Men teknikprylar på rea känns i alla fall inte så smart när man tänker efter. Så jag ska i lugn och ro leta efter en ny kamera, det viktigaste efter att kameran tar bra bilder är att den ska vara liten och absolut inte lika stor som en systemkamera.

Har ni några bra tips på digitalkamera men som tar riktigt bra bilder nästan i klass med en systemkamera? :)

Share:

4 Comments

 1. Mim
  21/09/2012 / 07:51

  Förstår precis vad du menar med känslan att fynda! Jag kan se tillbaka på såna fynd i flera år och känna mig nöjd :) Underbart förresten att du har skaffat egen sida, det känns mycket mer du än Devote! Jag kommenterar inte ofta men har hängt med dig sen starten, den privata bloggen, innan du ‘kom ut’ så att säga :P

 2. lisen
  22/09/2012 / 10:46

  näää känslan av att fynda har aldrig infunnit sig hos mig, antagligen för att jag jobbar i butik haha. Ang kameran så är nikon p310 riktigt bra, och smidig att dra med sig överallt :).

 3. Alexandra
  23/09/2012 / 10:26

  Canon g12! Grym! Det är kameran som proffsdotograferna tar när de ska amatörfota ;)

 4. Alexandra
  23/09/2012 / 10:27

  Canon g12! Grym! Det är kameran som proffsdotograferna tar när dom ska amatörfota ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>