FOUNDATION ISSUES

foundation bobbi brown

På sistone har jag verkligen haft problem med att trivas med en foundation. De jag brukade använda gjorde mig torr och röd i hyn, vilket är jättetråkigt då jag verkligen gillade dem!
Sedan upplever jag att vissa foundation för så pass tunna att de är svåra att få jämnt och det bara blir kladdigt, medans andra är för täckande och lägger sig i fina linjerna man har i ansiktet.
Senaste dagar så har jag typ gett upp hoppet och bara använt en färgad dagcream/bb cream…
Men nu ska jag påbörja en “foundation-jakt” (haha!!), målet är att att hitta en foundation som är lagom täckande så någon blemma eller rödhet ej syns igenom, den får inte vara så tjock och matt att den lägger sig i fina linjer eller skapar torrhetsrynkor samt att den ska ge en fin finish men inte för glansig heller. Och juste, det bör fungera för känslig hy också…
Låter kanske som något omöjligt men jag ska testa mig fram och när jag kommit fram till något bra ska jag självklart dela med mig!

Share:

4 Comments

 1. f
  29/02/2016 / 07:15

  one word – ysl touche eclat foundation

 2. Leah
  29/02/2016 / 11:15

  Diorskin nude air serum eller diorskin star, båda är toppen! Bästa jag testat. Har testat många…

  Be om tester på NK /Åhléns. Det gjorde jag. Fick mig t.ex att inte köpa ysl touche eclat. Passade mig hemskt dåligt…men andra älskar den. Väldigt individuellt!

 3. Sofia
  01/03/2016 / 01:05

  Cliniques Beyond Perfecting gör precis det du önskar för mig. Plus att priset är helt okej och den räcker ett år även för mig som använder varje dag. Be om test :)

 4. Liz
  01/03/2016 / 07:30

  Åh har själv samma problem just nu :( Hoppas du hittar en bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>