FOOD IN LONDON

Sen i mandags nar jag kom hit till London har jag hunnit besoka massor med trevliga restauranger och cafer. Jag har inte hunnit fota sa mycket men nagra ganger kom jag alltid ihag att knappa lite bilder :)

Tropisk juice och mangosmoothie/juice pa KX

Hummer och avokado sallad ocksa pa KX


Underbara efterrattar pa Zuma, green tea and banan caramel cake och frozen chocolate parfait. Glomde fota all sushi.

Laduree mitt favoritcafe!! Maccarons to die for!

Restaurangen vi at pa igar, den var sa cool man fick en egen kock vid bordet som lagade maten framfor en. Han var jatterolig och trevlig! Han vill garna vara med i bloggen :) Ska kolla upp var restaurangen hette for hit masta ni ga!

Yummie… Lovely starbucks ♥

Annu mer macarons ♥

Share:

3 Comments

 1. Mahshad
  19/03/2010 / 10:07

  Hey! Om jag inte har fel s

 2. Rosanna
  20/03/2010 / 08:08

  Hej! Om du fortfarande

 3. hannaslife
  22/03/2010 / 12:51

  gud va avis jag blir, vill ocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>