Five things I want right now

five
♥ En ny väska

Jag vet inte vilken märke eller modell det ska vara ännu, men mellan stor ska den vara. Den ska funka till fest och den ska funka till vardags. Kanske en Miu Miu eller Balenciaga? Eller ska man slå på stort och köpa en Prada kanske? Nathalie Schutermans 50% off rea är någon gång nästa vecka så den är helt klart värd att spana in…

♥ En mysig och varm kofta
Jag vill ha varm och mysig sommarkofta. En som passar perfekt att ha som jacka under kyliga sommarkvällar och passar lika bra till jeans som shorts. Den här föll mig verkligen i smaken..

♥ Slitna jeans
Jag har fått dille på slitna jeans. Jag vill ha mänder av dem, ljusa, blåa, mörka blåa, svarta, you name it.

♥ Juicy Couture set
Jag äger redan två-tre av Juicy Coutures velour set men jag vill ha flera att powerwalka i. De är så mysiga och bekväma att powerwalka i plus att man känner sig inte lika sunkig som i vanliga gym/tränings-kläder. Dock skulle jag självklart aldrig ha dem om jag ska springa eller liknande, det ser bara larvigt ut. Men för att gå i passar dem perfekt!

♥ Hylexin kräm
Denna kräm finns att köpa på No7.se och sägs vara sinnessjukt grym. Efter en hård partynatt tar den tydligen bort mörka ringar under ögonen fantastiskt snabbt.

Share:

5 Comments

 1. matildan
  03/07/2008 / 07:54

  Jag dr

 2. secondhandshopping
  03/07/2008 / 09:11

  Har funderat p

 3. Malin
  03/07/2008 / 09:13

  Skrev just en kommentar om Hylexin kr

 4. Sara
  03/07/2008 / 09:23

  Jag l

 5. Pyret
  04/07/2008 / 10:54

  Sn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>