EVERY BEAUTY JUNKIES DREAM MASCARA

Jag köpte den här mascaran inne på Victorias Secret i London på vinst och förlust. Den var så billig (10 pund) så jag tänkte varför inte och nu ångrar jag att jag inte köpt fler. Det här är den bästa mascaran någonsin efter Diors gamla mascara Maxim Eyes som jag älskar så mycket, när jag hörde att den skulle sluta tillverkas så köpte jag 10 stycken. Tyvärr så håller mascaror varken oöppnad eller öppnad speciellt länge så det var inte speciellt smart. I alla fall, den här mascaran från VS är helt otroligt grym, den ger volym, längd och fyllighet utan att göra fransarna klumpiga eller ojämna. Den är perfekt till lösögonfransar också för den får ens egna fransarna och lösögonfransarna att gå ihop på ett väldigt snyggt sätt. Till skillnad från YSL omtalade mascara Volume Effet Faux Cils Shocking Mascara, det är helt shocking hur dålig den är (lol). Den ger riktiga spindelögonfransar, luktar illa, ger klumpiga fransar och ingen volym alls. Rekommenderar verkligen inte den. Men som sagt, allt som är dyrt är inte bra :)

Jag tycker att det är viktigt att en mascara inte är för dyr då det är en förbrukningsvara, en öppnad mascara håller max (absolut max) i 6 månader och efter det är det en hälsorisk för ögonen att använda den. En oöppnad mascara kan även den bli dålig snabbt om den förvaras i för varmt klimat eller för nära element, till exempel om man har sitt smink i en låda nära ett element.

Så ifall ni har vägarna förbi en VS butik rekommenderar jag varmt den här mascaran. Jag får helt enkelt tvinga någon som flyger hem till Stockholm från Heathrow snart köpa en åt mig haha!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>