EVENING DRESSES

De snyggaste klänningar för kvällar enligt mig är stilrena klänningar, inte för kort och inte för extrema. Utan gärna en klänning som går att matcha på många olika sätt och som man både man klä upp och klä ner. Det är en bra klänning som passar till både fest och middagar. De fyra nedan är olika i stilarna men alla väldigt snygga och går att matcha på många olika sätt. Jag tycker även att de snyggaste klänningar just nu är de som slutar vid knäet.

 

Otroligt elegant och chic klänning från märket Hybrid som finns i färgerna Peach eller Cream, kostar ca 1000 kr.

Rock chic klänning som kan matchas på många olika sätt med hjälp av olika accessoarer och ytterplagg. Kommer från Asos Collection och kostar 359 kr.

Söt klänning från Elise Ryan, den här klänningen passar på våren till en snygg päls eller kappa, sedan på sommaren kan man klä ner den med en snygg jeansjacka! Kostar 623 kr.

Stilren och klassisk bodycon klänning från Asos, går att matcha i all oändlighet hehe! Jag skulle nog matcha den med ett par höga heels med platå, massa armband och en päls. Kostar endast 299, kap!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>