ESSIE ALL IN ONE BASE

En nagelprodukt jag har börjat använda på sistone är Essie All in one base. Det är ett underlack som skall stärka naglarna ordentligt och inom en vecka skall man märka bättre resultat. Jag tycker faktiskt att mina naglar har blivit bättre sedan jag började använda det. Men mina naglar är iof extremt slitna då jag tog bort mina akrylnaglar för ca en månad sedan. Hade haft akryl på mina naglar i över tre års tid så kände det var dags för en paus. Kommer fortsätta att använda detta lack framöver!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>