En sliskig drink n

Leila Boudabous & Louise Adolphson
Igår tog jag med mig kära Leila till torsdagsmiddagenStures. Fick Leila vid mina ena sida och Magnus vid min andra. Det var trevligt. Maten på dessa middagar är dock inte mycket att hurra för konstaterade vi men Leila verkade dock gilla det som bjöds.
Alla runt om mig verkar försöka supa ner mig med att bjuda mig på sliskiga drinkar (vilket är det ända jag dricker om jag väl gör det) men tji fick dem för ingen kan supa ner mig! Jag har som sagt på tok för bra karaktär för sådant beteende ;)
yeah yeah
Innan Stures var vi ett tag på Sturehof eftersom en vakt på Utesture tydligen hade en dålig dag.
När vi gick dit hälsade han på mig och sa något i stil med "Haha ja men dig börjar jag känna igen", sen efter han leggat mig säger han "Nej 23 här". Det skumma med denna vakt är att han ibland är sjukt trevlig ena gången och andra så verkade som om han har PMS. Fler gånger förut har han sagt liknande saker om att det är 23 års gräns men sedan gett sig när jag säger "Va skojar du!?".
Anyway, tydligen inte denna gång, så vi gick till Sturehof, vilket också var mysigt ;)

Nu sitter jag och klurar på om man ska ut ikväll igen eller vila upp sig. Det senare alternativet skulle min stackars förkylning må bäst av…

Share:

4 Comments

 1. Amanda
  23/05/2008 / 03:36

  Partykv

 2. Mimmi
  23/05/2008 / 03:55

  Vad snygga ni var!

 3. Nadja
  23/05/2008 / 04:53

  Ja det h

 4. Bullen
  24/05/2008 / 12:03

  Vakter i allm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>