EARLY B-DAY GIFT

Idag fick jag en tidig födelsedagspresent av pojkvännen ♥ Han visste att jag verkligen behövde en ny och smidig kamera att fota med så jag fick en systemkamera :D Nikon 1 som jag tittat på förut tar tydligen inte speciellt bra bilder och fått jättedåliga recensioner, däremot den nya lumix systemkameran GF3 som jag fick har fått jättebra recensioner :) Är superglad, perfekt att ha med i handväskan och kunna ta massa bra bloggbilder var jag än är! Woho detta kommer ta bloggande till en ny nivå haha :D

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>