DR ORGANIC ARGAN OIL


Jag får ofta frågor om mitt hår, hur jag tar hand om det och hur jag fått det så långt. En produkt som jag använt regelbundet i princip senaste två åren är ren argan olja från Dr Organics. Den är 100% olja vilket är det enda “korrekta” när det gäller argan olja. Helst ska den vara tappad i en mörk flaska då om flaskan exponeras för ljus så kan oljan förstöras. Så jag har köper en olja för håret (dr organics) och nu ska jag testat en annan i mörk flaska som är ännu dyrare för huden.
I följande inlägg kan ni läsa mer om min inlägg om argan olja – 1, 2 , 3 och 4.
Jag har alltid köpt oljan på Holland & Barret i London, som är UKs största hälsokedja. Älskar verkligen den butiken och ni måste gå dit när ni är i London om ni gillar spännande hälsokost och naturlig hud- och hårvård.
Men såg precis att den säljs här nu också i Sverige! Här säljs även inpackningen som syns på bilden från samma serie, grymt bra inpackning utan massa silikoner!
Så det är ett varmt tips från mig om ni vill förändra och förbättra ert hår :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>