DONT EAT AT BLUEBERRY

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar smoothies! Dock gör jag dem hellre själv än köper ute för nästan alla caféer har så äckliga smoothies som ofta stått framme länge.

Jag föredrar smoothies med lättmjölk och olika frysta bär och frukter eller hälsosmoothies som innehåller spirulina, vetegräs, gojibär osv.

På senaste tiden har jag köpt Blueberrys svindyra smoothies, speciellt Eat Your Greens. Den på Stureplan och i NK är okej, men sedan skulle jag gå till den som ligger på Drottninggatan en dag, och det var så äckligt och stökigt bakom disken att jag hoppade över.

Men priset var nog ändå den som ligger vid Rörstrandsgatan, St Eriksplan. När jag kommer in står tjejen bakom disken och rengör bänken och tar bort smuts med någon trasa, jag går fram och beställer min smoothie. Då börjar hon göra ordning den utan handskar (!) och ta i frukterna, spenaten och allt med händerna. Detta kändes väldigt ofräscht att ta i det som jag ska dricka utan handskar. Sedan medans smoothien mixar kommer hon fram till kassan och TAR I PENGAR! Jag fick en chock medan jag betalade. Vem tar i mynt med fuktiga fingrar?!? Jag frågar henne men nu tar du ju i pengar och du hade inga handskar på dig. Jag bad om att få pengarna tillbaka och gick därifrån. Har inte varit med om något äckligare. För det första så ska man ju ha handskar på sig och man kan ju inte ta i mynt och i råvarorna! På NK så stod en tjej i kassan och några andra gjorde smoothies vilket i alla fall var bättre, men efter hur sunkigt det var på den på Drottinggatan och efter detta på Rörstrandsgatan så bojkottar jag det där stället. Mycket tråkigt att en kedja som faktiskt har goda wraps och smoothies ska vara så slarviga och ohygieniska. När man tar betalar 70-80 kr för en liten smoothie borde standarden vara högre!

Så min varning till er är att inte handla på Blueberry Lifestyle. Mycket bättre att göra smoothies hemma istället! Imorgon kommer jag lägga upp lite smoothiesrecept och hur man göra eat your greens smoothie hemma :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>