DINNER & DRINKS


Hej babes, kom precis hem från middag och drinkar. Åt middag på en restaurang i Knightsbridge som heter Daphnes. Jag har varit där många gånger förut men slogs denna gång av att maten är ganska så tråkig (i alla fall för det priset), jag lagar betydligt bättre risotto själv till exempel haha :D Men det är trevlig stäming och personal så det är i alla fall ett plus! Efter middagen blev det en tur till Windows (Hilton Park Lanes bar på 28e våningen) som jag inte varit på evigheter och gud vad det hade gått ner sig! Förut var det mer sofistikerat och mysig stämning. Man gick dit för att ta några drinkar, det var låg nivå på lounge musiken så man kunde prata med varandra utan att behöva skrika och så kan man såklart titta på den fina utsikten. Nu kändes det som en billig pre drinks bar, inredningen hade de gjort om så den såg hemskt ut, det var hög och dålig musik och kändes allmänt sunkigt. Tråkigt med ett ställe med så otroligt mycket potential, nu är Windows struckit från min lista av favoritbarer haha!!

Nu är jag så trött att jag håller på att somna framför datorn, så dags att gå och lägga sig ;) Kram

Share:

5 Comments

 1. Sara
  27/10/2013 / 11:09

  Hej Louise!
  Kan inte du beratta mer om hur du sokte in pa skolan du gar pa nu? Har du tagit lan i england eller far du stod fran csn? Ansokte du som utbytesstudent? Fick du skriva nagot ansokningsprov?
  Jag sjalv funderar pa att plugga i england men ar lite avskrackt av de hoga terminsavgifterna. Kanns dumt att betala nar du kan studera gratis i sverige.

  Kram

 2. Maria
  27/10/2013 / 11:02

  Hej Louise!
  Vill bara säga att jag älskar att läsa om din vardag i London. Är skapligt avundsjuk på dig som inte behöver bo i lilla landet lagom där karlarna förväntar sig att du som tjej ska behöva betala på första daten osv osv ;) Jag ska till London om en månad exakt och fira min födelsedag på bl a Savoy, men vad ska man göra mer? Vilka schyssta barer rekommenderar du? Vilka nattklubbar gäller? Tack på förhand! /Maria

 3. Maria
  29/10/2013 / 07:54

  Vad fin du är. :)
  Kär i din blus, var kommer den från? Den har det perfekta leopardmönstret!

 4. Victoria
  01/11/2013 / 08:14

  Vilket läppglans använder du? Det är så fint!

  • Louise Adolphson
   01/11/2013 / 09:08

   Victoria: På dessa bilder är det UNE glimmer gloss i den guldiga färgen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>