DIET COKE AND CAKE.

me

 

dora

 

fika

Idag var jag och fikade med Dora på NK. Mycket mysigt. Hade inte träffat henne på ett tag och imorgon åker hon till Paris. Jag är avis vill också åka till Paris! Nu ska jag kolla bad girls club (haha!) och fundera på vad jag ska ha på mig imorgon, någon av mina nya klänningar kanske, ska fota allt jag shoppat i dublin imorgon. Det är rätt mycket hehe :) Kram och godnatt!

Share:

2 Comments

  1. Silly and Billy
    16/12/2010 / 11:36

    Haha, sv

  2. johanch
    18/12/2010 / 06:41

    bra bilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>