DIE FOR GUAVA

Jag föredrar generellt läppglans för läppstift då jag tycker att läppglans ger ett vackrare och mer levande resultat. Läppstift kan se lite tråkigt och torrt ut, beroende på färg och produkt självklart. L’oréal Paris Glam Shine balmy gloss är en blandning mellan läppglans och läppstift kan man säga. En återfuktade läppenna som ger glans men samtidigt lika mycket pigment som ett läppstift. Jag gillar utseende på det, supersmidigt att applicera och resultatet håller i några timmar. Dock avtar glansen efter någon timma men färgen håller desto längre. På bilden har jag på mig Die for Guava nr 915.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>