Did someone say shopping ;)

Här är lite av vad jag har shoppat på sistone, fast en stor del är egentligen födelsedagspresenter från mina föräldrar men resten är födelsedagspresenter från mig själv till mig själv haha :D Ibland kul att välja själv exakt vad man har tittat ut istället för att få klassiska överraskningspresenter :)

Share:

3 Comments

  1. Maria
    17/12/2013 / 05:36

    Visa vad du har köpt!?

  2. Maria
    18/12/2013 / 01:02

    Lol michael kors??? Var det inte du som dissade det märket för ett tag sen och tyckte det var för kvinnor i din mammas ålder? Tycker mig även se en michael kors väska skymta lite i bakgrunden, förutom den uppenbara påsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>